Vrijwilligerswerkinoeganda.reismee.nl

Bijna.... naar Uganda!

Hallo allemaal,

Opeens is het dan echt bijna zover... Een tijd van afscheid nemen is aangebroken...

Morgen om 10.00u sta ik samen met Amy op Schiphol om vervolgens 12.55u de lucht in te gaan richting Entebbe, Uganda. We hopen om 22.00u te landen en wordendaar vervolgensopgehaald door een taxi, die brengt ons naar onze verblijfplaats. Ontzettend spannend allemaal, want we hebben nauwelijks een idee van wat we kunnen verwachten.

Zoals beloofd wil ik in deze blog, met heel veel dankbaarheid,het complete sponsorbedrag bekend maken:€3856,50, wauw!Alle sponsors wil ik ook via deze weg hartelijk bedanken voor zijn/haar bijdrage!

Maar ook dank voor al jullie berichtjes, steun, bemoedigingen en gebed!!

Lieve groetjes, Lydia

Reacties

Reacties

Gerdien

Een heeele fijne tijd daar!! ????

Anne-Jet

Ik denk aan je Lyd!
Eindelijk is het dan nu zover, hele goede reis!

Wat is je vluchtnummer?

Liefsss A-J

fam van Gent

Ha Lydia,

van harte een hele goede reis gewenst! We hopen dat alles goed verlopen zal en je een goede tijd tegemoet gaat! we hopen je zeker te volgen via de blog. Wij vinden het altijd mooi als jonge mensen zich in willen zetten voor de nood van de verre naaste.
We bidden of de Heere je nabij zal zijn. Hij zegt het : zonder Mij kun je niets doen. Maar die op Gods bescherming wacht, wordt door de hoogste Koning, beveiligd... Met hartelijke groet!

fam. de Waard

Eindelijk Lydia, Jij en Amy een heel goede vlucht gewenst en een behouden aankomst. Heel veel succes in het verre Uganda en we hopen dat jullie daar de dingen kunnen en gaan doen die jullie van plan waren, een druppel, maar heel belangrijk en mooi! In alles Gods onmisbare zegen en nabijheid! liefs.....

pa

Hoi Lydia,

Een goede reis gehad ? We hoorden gisterenavond dat je goed aangekomen bent. Hopen dat je het snel gaat wennen. We bidden voor jullie dat je ook daar bewaart moet worden en Gods zegen op jullie mooie werk daar.
Wij gaan aftellen naar 6 okt. D.V.

grt pa.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Doingoood